Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son grado çeşitli bir skalaya sahiptir.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yan yana muamelat adımları ekseriyetle şunları mideerir:

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve bapnın içeriden hariçya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil başlamak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak kapının kolaylıkla açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık Yangın Çıkış Kapısı sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Birçok firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın merdiveni ile dayalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yaraşır olarak belirlenen bölgelere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Özellikle hassas ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini yaraşıklı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mirlı kriterler çekmece önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page